sunnuntai 4. tammikuuta 2015

4.1.2015 Vuodenvaihde

Vuoden vaihtuessa myös kelit tuntuvat vaihtuvan suht tiuhaan. Melkein perättäisinä päivinä on lunta, maa vihreä ja taas lunta. Saas nähdä millanen talvesta tänä vuonna muodostuu. Myös vanhuus on ilmeisesti hiipinyt talouteen, sillä ei kyllä ennen olisi tullut kuuloonkaan, että olisi mennyt uutena vuotena ennen klo 24 maate. No onneksi ei nukuttua rakettien räiskeeltä saanut kukaan muu kuin M.

Blogia tultaneen tänä vuonna päivittämään säännöllisen epäsäännöllisesti. Tarkoitus on jatkaa viikottaista päivitystahtia mutta saas nähdä kuin käy. Ainakaan en ala ottamaan stressiä päivityksistä. Eli todennäköisesti joskus harvemmin ja joskus taajemmin on päivitysten tahti.

Ja sitten asiaan. Kuvat ovat tällä kertaa kaikki Kokemäeltä. Talvinen oli keli sielläkin ja aurinkokin paistoi. Kuurapuut ovat kyllä komeita erityisesti aamuauringossa.




Pitäisi varmaan tehdä oma tagi tälle Vanhalle sillalle. Mutta minkäs teet kun vanhan Osuuspankin parkkipaikalta on niin hyvä siltaa ja kivisakastia kuvata. Pyhän Henrikin kappelinkin sai poikkeuksellisesti mukaan jokinäkymään näin lehdettömään aikaan. Harmi ettei puita voi oikein kaataakaan tuosta mutkasta ettei koko kappeli valu jokeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti